Förverkliga din husbilsdröm

Knivsta Motor är stolta återförsäljare av det väl etablerade märket CI. Caravans International tillverkas i Italien och tillhör den franska koncernen Trigano Group. Knivsta Motor är även återförsäljare av det lyxa husbilsmärket Knaus. Knaus Husbilar är det självklara valet för dig som letar efter ett husbilsprogram med stor bredd.

Vi har idag en verkstad för att kunna utföra all service på er husbil och husvagn.
Kontakta oss på 018-4188781 alt. husbilsverkstad@knivstamotor.se

Knaus - Den nya generationen husbilar

Knaus - Den nya generationen husbilar. Knaus Husbilar är det självklara valet för dig som letar efter ett husbilsprogram med stor bredd. Knaus Husbilar finns i alla tänkbara alternativ, från Campingbilen Box Star till den största helintegrerade Sky I. Knaus borgar för kvalitet, design, innovation och frihet. I en Knaus är det alltid resan som är målet.

Läs mer om Knaus
CI - Nu ännu bättre

CI - Nu ännu bättre. Caravans International tillverkas i Italien och tillhör den franska koncernen Trigano Group. Fabrikerna finns i Toscana och produkterna präglas av italiensk hantverksanda med avancerad teknologi och modern design som främsta kännetecken. CI är väl etablerat och har ett servicenät med över 200 servicepunkter i Europa.

Läs mer om CI